Verlichting

Verhuur van verlichting

Het enige wat uw feest completer maakt dan een tent van MnM-rent is een verlichte tent van MnM-rent... De juiste verlichting op de juiste plaats zorgt bij valavond én later voor de echte uitstraling en sfeer op een tuinfeest. Gezien onze focus ligt op de verhuur van tenten, kunnen wij onmogelijk een volledig gamma aan verlichting aanbieden. Wij verhuren echter wel de (in onze ogen) 'essentials' om uw feest er te laten uitspringen.
In ons gamma: de waterdichte RGB LED-uplighters en waterdichte warme LED guirlandes. Hieronder een woordje uitleg over beide.

LED guirlandes

Deze lichtslingers behoeven eigenlijk geen extra woordje uitleg. De warme LED-peertjes in de lichtslinger zorgen voor instant gezelligheid. Het is mogelijk de slingers in de verschillende tenten te hangen voor een functionele verlichting ín de tent. 
Bij de Stretch- en Sailclothtenten wordt er ook vaak geopteerd om de slingers langs de buitenzijde van de tent te draperen. Dit zorgt voor instant romantiek als het donker wordt. Foto's hiervan vindt u ook terug op de webpagina's van de verschillende tenten.