Dome tenten

Verhuur van Dome tenten

Deze tenten zijn dé nieuwe trend in tentenland, het zijn alle drie absolute eyecatchers op uw evenement of tuinfeest. Uw gasten zullen danig onder de indruk zijn van de strakke, moderne look die deze tenten bieden. Het zijn de stevige aluminium buizen die het mogelijk maken om tot 600kg aan licht, beeld en geluid aan de structuur op te hangen.

De Crossover MEDIUM tent heeft een grondoppervlakte van ongeveer 38m² (6,5m x 6,5m), de nok is 3,75m hoog en de doorloophoogte is 2,15m. 

De Crossover LARGE tent heeft een grondoppervlakte van ongeveer 68m² (8,3m x 8,3m), de nok is 4,9m hoog en de doorloophoogte is 2,50m. 

De HEXADOME tenten hebben zes 'poten' en een grondoppervlakte van 100m², de nok is 5,35m hoog en de doorloophoogte is eveneens 2,15m.

De tenten zijn bovendien modulair en kunnen perfect wind- en waterdicht aan elkaar gekoppeld worden. Twee Crossovers koppelen kan perfect, maar de crossover M of L kan ook aan de Hexadome geschakeld worden. Op die manier verkrijgt men een prachtige combinatie, die kan dienen als danstent en lounge bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn onbeperkt... Bij mooi weer kunnen de zijwanden weggelaten worden, waardoor het contact met de mooie omgeving/tuin niet verloren gaat. Bij minder weer kunnen alle zijden perfect afgeslotenworden met transparante of gesloten zijwanden, ook het plaatsen van een toegangsdeur is mogelijk.

Klik hierboven op de tent van uw keuze om foto's en extra uitleg van de tenten te bekijken.