Crossover Large

Crossover Large

Verhuur van Crossover Large

Uw gasten zullen danig onder de indruk zijn van de strakke, moderne look die deze Crossover Large tenten bieden. Door de stevige aluminium buizen is het mogelijk om tot 400kg aan licht, beeld en geluid aan de structuur op te hangen.

De Crossover LARGE heeft 4 'benen' en meet 8,3m x 8,3m, goed voor 68m² nuttige overdekte ruimte. De nok van de tent is net geen 5m hoog en de vrije doorgang onder de bogen meet 2,5m

De tenten zijn bovendien modulair en kunnen perfect wind- en waterdicht aan elkaar gekoppeld worden. Twee Crossover Large koppelen kan perfect, maar de Crossover Large kan ook aan de Hexadome of aan de Crossover Medium geschakeld worden. Op die manier verkrijgt men een prachtige combinatie, die kan dienen als danstent en lounge- of bartent bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn onbeperkt... Bij mooi weer kunnen de zijwanden weggelaten worden, waardoor het contact met de mooie omgeving/tuin niet verloren gaat. Bij minder weer kunnen alle zijden perfect afgesloten worden met transparante of gesloten zijwanden, ook het plaatsen van een toegangsdeur is mogelijk.

Afmetingen Crossover Large

Foto's Crossover Large