Verhuur van exclusieve tenten

Dome- en Sailcloth tenten, starshades en stretchtenten

Heeft u binnenkort een trouwfeest of tuinfeest gepland? Een communiefeest of bedrijfsfeest in het verschiet? Geen plaats of zin om al uw genodigden in huis te zetten? Of u wilt uw evenement gewoon het cachet geven dat het verdient? Een tuinfeest geven dat er bij uw gasten écht uitspringt?

Tentenverhuur MnM-rent biedt u telkens de juiste tent, voor elk type event.

Wenst u een strakke sailcloth tent, een feestelijke starshade, stardouble of een exclusieve dometent of stretchtent te huren... Wij verhuren ze allemaal! Al onze tenten worden steeds tijdig en volgens de afspraken geplaatst én afgebroken. Gezien wij een jonge tweemanszaak zijn, die zonder personeel werkt, kunnen wij u een professionele service en eerste klasse tenten verhuren tegen de laagste prijs.

Neem rustig een kijkje op onze website en aarzel niet om bij eventuele vragen of opmerkingen ons te contacteren. Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar (7/7) en komen altijd graag bij u langs om de situatie te bekijken. Steeds vrijblijvend én met de glimlach, dat is waar wij voor staan...! 

Wij zijn er van overtuigd dat u op onze website zal vinden wat u zoekt, en dat wij kunnen bijdragen aan het slagen van uw evenement. 

Onze firma is gelegen in Duffel, in de provincie Antwerpen en wij zijn vooral actief in de regio's rond Antwerpen, Mechelen, Lier, Duffel, Lint, Hove, Edegem, Boechout, Rumst, Reet, Aartselaar, Boom, Kontich, Brasschaat, Schilde, Kapellen, Schoten, Wijnegem, Wommelgem, Mortsel, Zandhoven, Massenhoven, Grobbendonk, 's Gravenwezel, Herentals, Bonheiden, Keerbergen, Geel, Brussel...

Wat zeggen onze klanten?

Top!

5
Wim Smits04/01/2019

De Startwin tent was ideaal voor onze huwelijksceremonie en -receptie. Onze 150 gasten waren veilig afgeschermd van de plotse regenbuien. Onze feest was des te meer gezellig door deze prachtige tent. Vriendelijke mensen, goede service en prijs. Voor herhaling vatbaar.

5
Koen Marien19/12/2016

Schrijf een recensie