Verhuur tenten

Verhuur van exclusieve tenten

U plant een tent te huren voor uw evenement en u deelt onze mening dat 'gewoon' simpelweg niet goed genoeg is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tentenverhuur MnM-rent heeft voor elke gelegenheid dé ideale tent ter beschikking. Al onze tenten zijn van professionele kwaliteit, kraaknet en worden steeds met de nodige zorg en punctualiteit geplaatst. Plaatsing en afbraak door onze diensten zijn steeds in de prijs begrepen.

Wij hebben een grote variëteit aan types tenten, per type heeft u dan nog de keuze uit verscheidene afmetingen en modellen. Elk van deze tenten heeft zijn specifieke kenmerken waardoor de ene voor úw evenement al geschikter zal zijn dan de andere. Sowieso kopen wij enkel TOP materieel in. Al onze tenten komen van de meest gereputeerde fabrikanten in hun segment.

Indien u niet goed weet welk type het meest geschikt is voor uw feest, helpen wij u graag verder om de juiste keuze te maken. Aarzel in dat geval niet ons te 
contacterenwij zijn zeven dagen op zeven beschikbaar om u te woord te staan.

Klik hierboven op de foto van het type tent dat uw voorkeur draagt voor verdere info, afmetingen, prijzen en foto's. 
Wij zijn er van overtuigd dat u vindt wat u zoekt én dat wij zo kunnen bijdragen om van het plan in uw hoofd een succesvol feest te maken!