Sailcloth tenten

Verhuur van Sailcloth tenten

Met haar elegante lijnen en poëtische uitstraling zorgt een Sailclothtent voor de perfecte setting van uw tuinfeest. Het witte, perfect waterdichte zeildoek is licht van stof waardoor er overdag een natuurlijke lichtinval in de tent is, zonder dat de stralingswarmte van de zon het uw gasten onaangenaam maakt. ’s Avonds zorgt hetzelfde zeildoek er voor dat de buitenzijde van de tent mooi uitlicht door de verlichting binnenin. De massief houten palen aan de buiten- en binnenzijde van de tent versterken het romantische effect van de tent nog.

Indien het ’s avonds frisser wordt, of u heeft pech met het weer zijn de zijwanden van de tent ook gedeeltelijk of volledig afsluitbaar met transparante zeilen.

Onze kleinste Sailcloth tent meet 9m x 10m, er staat dan één mast centraal in de tent. De tent is in de lengte vervolgens verlengbaar met telkens 6 meter. Onze grootste Sailcloth meet 27m x 10m, er staan dan 4 centerpalen in de tent waarvan de 2 middelste hoger zijn dan de 2 buitenste palen. Hierdoor wordt de uitstraling van de tent nog exclusiever.

Deze tenten zijn van Amerikaanse makelij van de firma Tide Water Tents, de absolute top in dit segment.

Grotere maten zijn eventueel beschikbaar op aanvraag. Voor verdere info, prijzen of een concrete offerte: aarzel alstublieft niet ons te contacteren.

Foto's Sailcloth tenten

Klik op een foto om deze te vergroten.