Verhuur feesttenten, tuinfeest, dansfeest, lentefeest, huwelijksfeest

Pagodetenten huren


De pagodetent is kleinste tent uit ons gamma. Doordat ze eindeloos aan elkaar geschakeld kunnen worden én naar wens kunnen afgesloten of open gelaten worden, zijn ze toch een veelgevraagd item op allerhande tuinfeesten of opendeurdagen. 

Het stevige aluminium buizenframe met stevig zeildoek (PVC bache van 820 g/m²) erover gespannen, zorgt niet alleen voor een mooi, strak geheel maar ook voor een solide constructie. Onze pagodetenten kunnen perfect wind- en waterdicht aan elkaar gekoppeld worden m.b.v. regengoten, zodat diverse opstellingen mogelijk zijn. Op die manier kunnen prachtige ruimtes gecreëerd worden, de mogelijkheden zijn onbeperkt en altijd even mooi en strak ogend. 

Voor uw communiefeest, een barbecue, als inkomtent bij een opendeurdag of als partytent op uw tuinfeest... Deze stijlvolle pagodetent biedt steeds datgene waar de gelegenheid om vraagt.

Bij mooi weer kunnen wij de zijwanden gedeeltelijk of helemaal weglaten. Bij frisser weer of 's avonds kan de tent ook perfect wind- en waterdicht afgesloten worden met de zijwanden, al dan niet met 'vensters'.

Prijslijst Pagodetenten

In de onderstaande tabel staan de afmetingen, specificaties en prijzen per grootte van de pagodetenten. Onder de tabel kan u op de verschillende foto's klikken om deze te vergroten.

Verhuur pagodetenten

Klik op onderstaande foto's om de foto vergroot te zien.