2de hands

Tweedehands pagodetenten

ONZE TWEEDEHANDS PAGODES VAN VORIG SEIZOEN ZIJN WEER ALLEMAAL DE DEUR UIT.
INDIEN U INTERESSE HEEFT IN EEN 2de HANDS PAGODETENT MAG U ONS DIT VIA MAIL LATEN WETEN, WIJ CONTACTEREN U DAN AAN HET EINDE VAN DIT SEIZOEN (eind oktober).


Het hele seizoen door verkopen wij onze 'tweedehands' pagodetenten uit de verhuur aan zeer interessante prijzen. Deze tenten worden maximaal 2 seizoenen verhuurd en worden dan te koop aangeboden. Richtprijs per pagode: €1000 (excl. BTW).

Bent u dus particulier en op zoek naar een stévige tent om uw tuinfeesten in te organiseren zodat u geen tenten meer hoeft te huren in de toekomst? Bent u op zoek naar een strakke tent die kan dienen als rooktent voor uw horeca-zaak? Of wilt u uw klanten echt droog laten zitten op het terras van uw zaak? Onze pagodes kunnen de oplossing bieden.

Een pagodetent is met 2 personen opgesteld in een half uur... het opbreken gaat nog sneller. Door het demonteerbare systeem nemen de tenten bovendien weinig plaats in wanneer u ze tussen twee opzetbeurten door wil opbergen. Doordat deze tweedehands tenten maximaal 2 seizoenen in de verhuur hebben gezeten, zijn ze in onberispelijke staat! Hou er wel rekening mee dat de tenten niet altijd beschikbaar zijn. Contacteer ons voor meer info.

Deze tweedehands tenten kunnen ook altijd vrijblijvend bezichtigd worden na afspraak.