feesttent provincie Antwerpen, tent huren tuinfeest, huwelijksceremonie

Verhuur van Dometenten

Verhuur Dometenten

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met de Hexadome en Crossovers MEDIUM en LARGE. Deze tenten zijn dé nieuwe trend in tentenland, het zijn alle drie absolute eyecatchers op uw evenement of tuinfeest. Uw gasten zullen danig onder de indruk zijn van de strakke, moderne look die deze tenten bieden. Het zijn de stevige aluminium buizen die het mogelijk maken om tot 400kg aan licht, beeld en geluid aan de structuur op te hangen.

De Crossover MEDIUM tent heeft een grondoppervlakte van ongeveer 38m² (6,5m x 6,5m), de nok is 3,75m hoog en de doorloophoogte is 2,15m. 

De Crossover LARGE tent heeft een grondoppervlakte van ongeveer 68m² (8,3m x 8,3m), de nok is 4,9m hoog en de doorloophoogte is 2,50m. 


De HEXADOME tenten hebben zes 'poten' en een grondoppervlakte van 100m², de nok is 5,35m hoog en de doorloophoogte is eveneens 2,15m.

De tenten zijn bovendien modulair en kunnen perfect wind- en waterdicht aan elkaar gekoppeld worden. Twee Crossovers koppelen kan perfect, maar de crossover kan ook aan de Hexadome geschakeld worden. Op die manier verkrijgt men een prachtige combinatie, die kan dienen als danstent en lounge bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn onbeperkt... Bij mooi weer kunnen de zijwanden weggelaten worden, waardoor het contact met de mooie omgeving/tuin niet verloren gaat. Bij minder weer kunnen alle zijden perfect afgesloten worden met transparante of gesloten zijwanden, ook het plaatsen van een toegangsdeur is mogelijk.

Klik onderaan deze pagina op de tent van uw keuze om foto's van de tenten te bekijken.

Prijslijst van Dometenten

    Foto's van de Crossover en Hexadome tenten

    Klik op de tent van uw keuze om meer foto's te bekijken.

    • Verhuur Hexadome tenten
    • Verhuur van Crossover MEDIUM Dome tent
    • Verhuur Crossover LARGE