Huren partytent - Startwin - Stardouble - huwelijk - receptie - VIP-tent

Verhuur starshades (startent) - startwin (stardouble)


Onze starshades (ook wel startent ® genoemd) zijn een echte streling voor het oog. Met hun strakke lijnen, diameter van 13m of 17m en een hoogte van bijna zes meter geven deze exclusieve tenten extra cachet aan uw evenement. De Starshade komt werkelijk overal tot zijn recht en is dan ook perfect inzetbaar voor alle doeleinden... De Startwin doet het nog iets beter, met z'n twee masten biedt deze grote broer van de Starshade nog meer bescherming tegen zon of regen. Een communiefeest, tuinfeest, trouwfeest, huwelijksceremonie, receptie of opening van uw zaak? Door deze tent te huren, laat u op al uw gasten een onvergetelijke indruk achter.

D
e hoge doorgangen zorgen ervoor dat er blijvend contact is tussen de mensen onder de tent en de mooie omgeving erbuiten. Bij mooi weer zorgt de starshade of Star double voor beschutting tegen de zon én voor de visuele meerwaarde. Bij regen of wind kunnen er in de bogen ook volledig doorzichtige zijwanden geplaatst worden zodat uw gasten beschut zijn tegen wind en regen, zonder dat het zicht op uw tuin of omgeving verloren gaat.

Wij kiezen steevast voor kwaliteit en werken enkel met de échte startent en stardouble (®Krekels). Niet met de goedkopere, minder degelijke alternatieven. Deze worden bij de concurrentie vaak aangeboden tegen iets lagere prijzen. De aankoopprijs, kwaliteit, stevigheid en strakheid van die tenten is echter naargelang. Vandaar het kleine prijsverschil dat u soms terug vindt bij anderen, laat u niet misleiden en kies net als ons voor kwaliteit...! Bij twijfel kunt u de concurrentie steeds vragen vanwaar hun tent afkomstig is, of de onze komen bekijken om u van het verschil in kwaliteit en stevigheid te vergewissen...

Prijslijst Starshades

In de onderstaande tabel staan de afmetingen, specificaties en prijzen per model van Starshade. Op de foto's onder de tabel kunt u doorklikken naar het model van uw keuze voor nog meer info en foto's.

Foto's en meer info Starshades en Startwin

Klik hieronder op de foto van het model van uw keuze voor meer foto's, informatie en prijzen. Bij vragen of onduidelijkheden, aarzel niet ons te contacteren.
  • verhuur Starshade
  • Starshade huren
  • verhuur Startwin